Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barna sárkány gömbbel

3.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: BSS
Szállítási díj: 1.500 Ft
Várható szállítás: 2023. március 30.

Leírás

A feng shui sárkány egy erős és kedvező hagyományos feng shui-kúra és egy erős yang / férfi energia szimbóluma. A sárkányokat nagyon könnyű használni a ház vagy az irodában, és támogatást és táplálékot hozhat a legtöbb szoba számára, de vannak olyan területek és elhelyezések, amelyek elkerülhetők.

Feng Shui sárkány szimbolizmus

A Feng Shui sárkány, vagy a kínai sárkány nagyon különbözik a nyugati lore gonosz, szárnyas, tüzelõ hüllõitõl.

A kínai sárkányok gazdag, játékos, jóképű teremtmények, amelyek a szárazföldön, valamint a vízben és a levegőben élnek. Ők a tavaszi esőzésekhez és a vízhez kötődnek, és a bőséges élet, erő, termékenység és jólét jelképei.

A kínai sárkányoknak nincs szárnyuk, de lebeghetnek vagy hullámosodhatnak a levegőben. Néhány sárkány alakot karmai gyöngy vagy kristály ábrázolnak, ami jólétet, hatalmat és lehetőséget kínál. A feng shui sárkány megfelelő és tiszteletteljesen használhatja az energiát bármelyik otthonában vagy irodájában.

Jó helyek a Feng Shui Dragons számára

A sárkányok legjobb feng shui elhelyezkedésének és pozícionálásának meghatározása többféle módon is lehetséges otthonában. Az egyik módszer az, hogy a feng shui szerencsés irányok alapján válassza ki a választását, és helyezze el a sárkányt, hogy szembesüljön egyik szerencses irányban. Egy másik lehetőség a feng shui gazdagság helyének megválasztása az adott évre.

Általános szabályként mindig helyezze a sárkányt egy nyílt térben, jó Chi áramlással. A sárkányoknak szabadságuk van, és helyet kell hagyniuk és el kell mozdulniuk. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a feng shui sárkány a szoba felé néz (a gazdagság és a jólét energiáért), és nem néz ki az ablakon vagy az ajtón. Pontosabban, kiválaszthat bizonyos helyeket a gyógymódok és az általuk táplált energiák számára:

  • Hálószoba: Helyezhet egy sárkányt egy hálószobába, vagy a szeretet és kapcsolatok feng shui területén, ha összeállítja a feng shui szimbólumával. a sárkány és a phoenix párosítás a családi boldogság végső szimbóluma. A sárkány egyedül elhelyezése a hálószobában túl sok energiát hoz létre és zavarhatja az alvást.
  • Hivatal: Helyezzen egy sárkányt a falra az íróasztal vagy az asztal mögött, ahol a sárkány nyújt támogatást Önnek a munkájában. Ha egy sárkányt helyez el az asztalod előtt, az ellenzék és a sárkány között felborul.
  • Konyha: Sárkányok a mosogató felé – a víz forrása – erősíti a víz gazdagságának, jólétének és lehetőségeinek előnyeit. A sárkányok elhelyezése szökőkutak vagy más vízforrások közelében (a fürdőszobán kívül) hasonló hatással jár.
  • Kelet bagua terület: Kelet a sárkány otthona, és a faelem otthona, így ez egy jó hely egy fából készült sárkány alakra.
  • Délnyugati vagy északkeleti bagua területek: Ezek a területek a Föld elemének otthont adnak, és különösen alkalmasak a Földet erősítő kő, kristály vagy kerámia sárkányokra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!